Nový modelový rad Premium

Premium, nový modelový rad kontinentálnych postelí ponúka maximálny komfort a relax. Ranné vstávanie sa zmení na radosť, ktorá sprevádza telo a dušu po celý deň. Postele Box Spring sú známe už desiatky rokov predovšetkým z luxusných hotelov. Vaša posteľ bude originálny kus. Individuálne ručné spracovanie a konštrukčná kvalita radí posteľ do kategórie PREMIUM. Vysoké postele Premium majú dômyselný systém odvetrávania a unikátny úložný priestor prístupný od nôh s možnosťou polohovania.

Výška matraca je cca 21 cm. Nosnosť je 130 kg. Úpletový poťah aloe vera prateľný na 60 C. Matrac obsahuje vzdušné taštičkové jadro vyrobené z 390 pružín, každá pružina je zašitá v textilnej taške. Obojstranný matrac s dvoma typmi tuhosti, z ktorých jedna strana obsahuje 7 zónovú Hr studenú penu s masážnymi nopmi vysokej gramáže. Štyri odvetrávacie otvory v bokoch matraca zaisťujú ideálne odvetrávanie a komfort spánku.

ZÁKLADNÝ PREMIUM BOX SPRING

  • okraj postele prevyšuje základný BOX SPRING a zabraňuje takzvanému sklzu horného matraca. Duté vlákno a poťahová láka zmäkčuje rám postele.
  • vzdušné pružinové jadro, textil, pena a duté vlákno sú pevne pričalúnené k lamelovému masívnemu rámu
  • masívny drevený polohovací rám s lamelami umožňuje prístup od nôh k úložnému priestoru
  • úložný priestor dostatočnej veľkosti s odvetrávaním zaisťuje prívod vzduchu k matracom

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.